Boek een sessie

Hoe zit er een sessie uit?


Wij beginnen met een intake gedaan waarin je kan zeggen wat je bezig houdt. Je gaat daarna rustig liggen op een massage tafel en de sessie kan beginnen. Tijdens een sessie wordt er aan het lichaam gevraagd wat nodig is, daarna wordt door middel van taping de genezingskracht van je lichaam gestimuleerd. Je kan rustig ontvangen.

Wat loopt je tegen in je leven?


  • Heb je gezondheidsklachten: vermoeidheid, migraine, pijn, chronische ziekte, etc…

  • Ervaar je heftige emoties: angst, boosheid, verdriet, rouw.

  • Wil je een bepaalde doel bereiken?
  • Wil je je werk of je school werk verbeteren?

  • Wil je je hart laten spreken? Wil je hart volgen?
  • Wil je je relatie met sommige mensen verbeteren?

  • Heb je twijfels? Wil je makkelijker je beslissing kunnen maken?

“Na een sessie bij Eugénie heb ik inzicht verkregen in hetgeen mij bezig houdt. Er is ruimte ontstaan voor verandering. Ik voel mij krachtiger omdat ik mij zelf kan gaan veranderen.

Angela

Angela


“Ik had al jaren migraine. Mijn leven was beheerst door de migraine. Na een sessie tijdens een migraine is de pijn gestopt. Nu als de symptomen opkomen, denk ik aan deze sessie en de pijn stopt. Dit heeft mijn leven verandert.”

Laurence


Ik vind het fijn omdat het rust geeft. Ik herken mij vaak in de dingen die worden gezegd. Ik neem de dingen mee in de week en probeer ik er op te letten of ik dit ook echt doe. En dat is vaak ook zo.

Jyll

Wij bieden meerdere soorten sessies. Als je begint en in de gelegenheid bent om in Deventer te komen is een Live sessie aan te bevelen. Je wordt dan ontvangen in de praktijd in Deventer. Eerst komt een intake en dan de sessie. Na afloop wordt kort nabesproken. De sessie gebeurt niet zozeer op mentaal niveau, meer op gevoelsniveau. Bent je niet in de gelegenheid om in Deventer te komen dan de is de Online sessie handiger. Er wordt dan via een zoom connectie een intake en een sessie gedaan. Het is wel van belang dat de connectie in een rustige en intieme omgeving gebeurt. De opgenomen sessie wordt gebruikt voor groepen of voor belangrijke gebeurtenissen. Bijvoorbeeld examens, belangrijk taken op je werk, etc…

Boek een gratis intake !

Tijdens een intake kunnen wij kennis met elkaar maken. Je kan je vragen stellen en ik zal mijn werkwijze uitleggen. Op deze manier kun je zonder verdere kosten beslissen of BodyTalk iets voor je is.

Om een intake of een sessie te boeken, kies je een locatie of vorm van sessie, kies een dag, kies de gewenste tijd, vul je gegevens in en verstuur je verzoek.