Wie ben ik?

Mijn missie

Als geboren healer kon ik niet verdragen dat mijn vader depressief was. Hij deed ook er niets aan. Deze ervaring in mijn jeugd heeft mij gevormd. Nu wil ik mensen helpen dit willen veranderen. “Als er een wil is, is er een weg”

Psychologie

Tijdens mijn schoolkeuzes wilde ik psychologie studeren. Maar mijn waardigheden brachten mij naar een wetenschappelijke carrière. Ik ben ingenieur in voedsel. Toen ik naar Nederland kwam, heeft de zoektocht naar een baan mij naar een carrière in de ICT geleid. 

Maar de psychologie blijft aan mijn knagen. In deze zoektocht heb ik NLP en EFT  ontdekt en talloze andere technieken.

Intuïtieve healings

Als jonge moeder is het opvoeden van kinderen niet altijd vanzelfsprekend. Dit heeft mij gemotiveerd om antwoorden te zoeken bij Intuïtieve trainingen in Zutphen. 12 jaren lang, vaak drie keer per week, heb ik mijn intuïtie leren gebruiken. Dit is een lang en soms confronterend proces waarin je veel leert over jezelf.

Later ontdekte ik BodyTalk. Sinds 2014 doe ik dit met passie. Mijn intuïtieve training heeft me een goede basis gegeven voor BodyTalk. BodyTalk heeft me een theoretische achtergrond gegeven om beter de verschillende patronen te herkennen.

Fleur de Café

Met mijn man, heb ik Fleur de Café in 2012 opgericht. Als software ontwikkelaar en mijn man als vertegenwoordiger zijn wij gestart met Fleur de Café, een koffie- en theeproductie bedrijf Fleurdecafe.nl

Ons bedrijf is samengesteld uit 18 leuke mensen. Onze visie is om te genieten van het werk en de mensen om ons heen.

Mijn kwaliteiten

Als BodyTalk practitioner heb ik een solide intuïtieve en wetenschappelijke basis. Fleur de Café heeft mij veel geleerd als ondernemer.

Eugénie Steenhuis