Marie Christine

"Eugénie weet mij elke keer weer een nieuwe inzicht te bieden, waarmee ik echt praktisch aan de slag kan. Met een woord, een zin of een beeld raakt zij de essentie van waar ik mee worstel en het is zo verhelderend! Ik ervaar elke sessie weer als een stuk bevrijding. Daarnaast biedt Eugenie mij richtlijnen die mij helpen om in de praktijk van het alledag te blijven werken aan mijn herstel. En het lukt. Er is ruimte in mijn hoofd ontstaan, ik krijg greep op mijn leven en ik voel me nu vrij om mijn eigen keuzes te maken. Ik ben dankbaar dat ik Eugénie ontmoet heb!"

Angela

Angela

"Na een sessie bij Eugénie heb ik inzicht verkregen in hetgeen mij bezig houdt. Er is ruimte ontstaan voor verandering. Ik voel mij krachtiger omdat ik mij zelf kan gaan veranderen. “

Laurence

“Ik had al jaren migraine. Mijn leven was beheerst door de migraine. Na een sessie tijdens een migraine is de pijn gestopt. Nu als de symptomen opkomen, denk ik aan deze sessie en de pijn stopt. Dit heeft mijn leven verandert.”

Jyll

"Ik vind het fijn omdat het rust geeft. Ik herken mij vaak in de dingen die worden gezegd. Ik neem de dingen mee in de week en probeer ik er op te letten of ik dit ook echt doe. En dat is vaak ook zo."

Dineke

“Het is heel bijzonder om een BodyTalk sessie van Eugenie te krijgen. Ze kijkt heel goed naar heden en verleden. Door die verbinding wordt het duidelijk waarom je in het nu denkt en handelt zoals je doet. Daardoor voel je je rustiger en begrijp je jezelf ook beter. En dat is fijn. Eugenie, wat kun jij veel betekenen voor je medemens.”