Marie christine

5/5

“Eugénie weet mij elke keer weer een nieuwe inzicht te bieden, waarmee ik echt praktisch aan de slag kan. Met een woord, een zin of een beeld raakt zij de essentie van waar ik mee worstel en het is zo verhelderend! Ik ervaar elke sessie weer als een stuk bevrijding. Daarnaast biedt Eugenie mij richtlijnen die mij helpen om in de praktijk van het alledag te blijven werken aan mijn herstel. En het lukt. Er is ruimte in mijn hoofd ontstaan, ik krijg greep op mijn leven en ik voel me nu vrij om mijn eigen keuzes te maken. Ik ben dankbaar dat ik Eugénie ontmoet heb!”

5/5
Angela

Angela

"Na een sessie bij Eugénie heb ik inzicht verkregen in hetgeen mij bezig houdt. Er is ruimte ontstaan voor verandering. Ik voel mij krachtiger omdat ik mij zelf kan gaan veranderen. “

5/5

Laurence

“Ik had al jaren migraine. Mijn leven was beheerst door de migraine. Na een sessie tijdens een migraine is de pijn gestopt. Nu als de symptomen opkomen, denk ik aan deze sessie en de pijn stopt. Dit heeft mijn leven verandert.”

Jyll

5/5

“Ik vind het fijn omdat het rust geeft. Ik herken mij vaak in de dingen die worden gezegd. Ik neem de dingen mee in de week en probeer ik er op te letten of ik dit ook echt doe. En dat is vaak ook zo.”

Dineke

5/5

“Het is heel bijzonder om een BodyTalk sessie van Eugenie te krijgen. Ze kijkt heel goed naar heden en verleden. Door die verbinding wordt het duidelijk waarom je in het nu denkt en handelt zoals je doet. Daardoor voel je je rustiger en begrijp je jezelf ook beter. En dat is fijn. Eugenie, wat kun jij veel betekenen voor je medemens.”

Karima

5/5

“De BodyTalk studiegroepen bij BodyTalk Centrum hebben me een fijne leeromgeving geboden. De oefeningen waren goed ontworpen waardoor ik meer diepgang kon ervaren in mijn vaardigheden. Wat ik het meest waardevol vond, was de aanpak en de aanmoediging van Eugenie. Ik zou BodyTalk Centrum en hun aanbod van BodyTalk sessies, cursussen en studiegroepen zeker aanbevelen aan anderen.”

Hielke

5/5

“De studiegroep Integratie BodyTalk en Mindscape is echt een verrijking en ik kan het iedereen aanraden. Heb hierdoor kennis en ervaring opgedaan hoe ik nog meer verdieping aan een sessie kan geven. Ook heeft het mijn vertrouwen in mijn intuïtie én eigen kunnen een boost gegeven. De energie van Eugenie is altijd aanstekelijk en op speelse wijze worden vaardigheden uitgebreid. Top aanvulling!”

Krista

5/5

“Van BodyTalk … wat is dat?? Tot BodyTalk, wat is dat fantastisch! En dat in slechts 4 dagen, geweldig. Een korte samenvatting van mijn ervaring met Fundamentals. Het BodyTalk systeem is zo veelzijdig, het lijkt complex, maar het heeft eenvoud in zich. Maar bovenal is het heel bijzonder te ervaren wat het allemaal teweeg kan brengen. Onder de bezielende begeleiding van Charlotte en Eugénie heb ik dit zelf mogen ervaren en ik gun echt iedereen deze ervaring! Het verrijkt jezelf en je omgeving zo enorm.”

Isabelle

5/5

“Mon expérience du BodyTalk avec Eugénie a été à la fois surprenante et empreinte de bienveillance. Son écoute chaleureuse, suivie d’une analyse qui m’a profondément interpellé, m’ont touché en tant que scientifique. C’était une expérience humaine, authentique, même lorsque les informations qu’elle a partagées semblaient décaler par rapport à ce que j’avais dit. En réalité, ce qu’elle a révélé a profondément modifié ma façon de voir les choses, à la fois en ce qui me concerne et dans mes relations avec mes proches. Merci infiniment 😙. J’ai décidé de participer à ses séances de BodyTalk car j’avais une intuition profonde que le corps est marqué par la vie et l’esprit. La volonté et l’éducation laissent des empreintes sur l’esprit. J’avais besoin de renouer avec des connexions et de retrouver ma liberté par rapport au passé. Grâce au potentiel que j’ai découvert, recherché, et trouvé auprès de personnes très importantes, j’ai pu faire preuve de résilience, vivre des moments d’illumination, et révéler ma véritable nature.”

Karima

5/5

“Ik heb naast het ontvangen van BodyTalk sessies bij BodyTalk centrum Deventer, ook deelgenomen aan de studiegroepen die Eugenie organiseerde.

Voor zowel de studiegroep ‘Fundamentals’ als ‘Mindscape’ geldt dat het erg verrijkend en leerzaam was. Ik heb veel gehad aan de mogelijkheid om in een groep ervaringen te delen, technieken en oefeningen samen toe te passen. Ook hele fijne mensen leren kennen door de studiegroepen! Dank je Eugenie voor deze mogelijkheid!”

Miranda

5/5

“Eugenie is een warm en vriendelijk persoon. Ik voel mij veilig en vertrouwd bij haar. Zo bijzonder dat zij met mijn lichaam kan “praten”. Dat zij daardoor dingen weet /”hoort” die niet eerder door mij aan haar verteld zijn. Door jouw behandelingen heb ik echt klachtenvermindering gekregen!

Dank je wel Eugenie voor jouw waardevolle behandelingen!”

Veronique

5/5

“Les séances avec Eugenie se déroulent en confiance et avec bienveillance. Elle prend le temps de nous connaître et nous explique ce qu’elle ressent et elle comprend notre pathologie. Nous pouvons échanger en lui posant des questions et ainsi elle peut affiner son “diagnostic” pour mieux agir. Puis avec notre accord, elle remet notre corps aligné et lui insigne de se guérir. J’ai vite ressenti les bienfaits de ces séances et mon entourage le confirme.”

Karima

5/5
“De BodyTalk studiegroepen bij BodyTalk Centrum hebben me een fijne leeromgeving geboden. De oefeningen waren goed ontworpen waardoor ik meer diepgang kon ervaren in mijn vaardigheden. Wat ik het meest waardevol vond, was de aanpak en de aanmoediging van Eugenie. Ik zou BodyTalk Centrum en hun aanbod van BodyTalk sessies, cursussen en studiegroepen zeker aanbevelen aan anderen.”